2013-05-24 10:49:14• hírek • Póti Orsolya

Elmarad a Diákgála és Kölcsey-bál

A Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium május 13-17. között tartotta volna idén a Kölcsey Napokat, azonban az időjárásra való tekintettel módosul a szabadtéri programok időpontja.

Június 5-7. között kerülnek megrendezésre a Kölcsey Napok szabadtéri programjai, azaz a Sportnap, a Hippi parti, valamint a Diákgála és a Kölcsey-bál. A Kölcsey Ferenc Főgimnázium vezetősége és a Köfedisz az esős idő miatt május 22-24. között nem tartotta, illetve nem tartja meg ezeket.

Június 5-én szerdán, amennyiben az idő is kedvez, egy tartalmas sportnap keretében tölthetnek el együtt néhány órát a diákok, szülők és tanárok, a legkisebbek számára pedig megrendezik a Mentor-Pöttöm stafétát. Ezenkívül kosárlabda, foci és asztalitenisz meccsekre, valamint közös zumba edzésre kerül sor a Kölcsey udvarán.

A június 6.-a lesz a Köfedisz Napja, amelynek keretében a diákszövetség hippi-délutánt szervez 18 órától. Erre az eseményre minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

Június 7-én, pénteken megrendezésre kerül a Saláta-verseny, az osztályok vegyes, szülő-diák csapatainak versenye, majd 18 órától kezdődik a jótékony célú Diákgála, amelynek keretében fellépnek az iskola diákjai az ovisoktól kezdve a legnagyobbakig, majd flashmobra és Csabcsy dobkoncertjére kerül sor.

Hetedikén este 20.45 órától várja az érdeklődőket a Szabadtéri Kölcsey-bál is, amely a Passion for Salsa táncosainak bemutatójával kezdődik. A bálon a Favorit együttes szolgáltatja a talpalávalót, a mulatság közben pedig tombolahúzásra is sor kerül.

Változatlan marad a főgimnázium nyílt napjának időpontja. Az iskola tanárai és a diákok május 24-én, péntek délután 17 órától várják a főgimnázium leendő tanulóit, akiknek lehetőségük lesz megismerni az iskolában zajló tevékenységeket, valamint hasznos információkat szerezhetnek a diákoktól és a tanároktól.

A Végzősök Napjára is változatlan időpontban kerül sor: május 27-én, hétfőn a XI. osztályosok várják különféle vetélkedőkkel és programokkal a maturandusokat és osztályfőnökeiket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: